ACTIVITEITEN

Tijdens het Jobe Summercamp gaan we elke dag het water op met de Wakeboardboot. Hier kun je kiezen welke watersporten je wilt doen. Je kan hierbij kiezen uit de sporten:
– wakeboarden
– waterskiën
– kneeboarden
– wakesurfen
– Omnia boarden

Deze activiteit wordt begeleid door een ervaren watersportinstructeur en de groepsleider.

We hebben een groot assortiment van verschillende towable’s waarmee we 2 keer het water opgaan. Zo kan de groep kiezen uit onder andere:
– een banaan
– de ‘Sonar’, een 4 persoons bank
– de Joyrider, een 6 persoons bank/ buiklig kussen
– de Schijf, een 4 persoons buiklig kussen

Probeer al onze activiteiten tijdens ons kamp

We zullen 1 dagdeel gaan wakeboarden op een andere locatie. Hierbij is het water spiegelvlak en een stukje onderdieper. Board Academy heeft namelijk een professionele winch. Dit is een apparaat wat bestaat uit een motor, een aandrijving en een spoel met 300m wakeboard lijn.

Wij hebben hiervoor een prachtige locatie in de buurt van het park. Het is de bedoeling dat we lijn uitlopen en onze vlakwater – tricks gaan trainen als de motor ons binnen trekt.

Ook zullen we 1 dagdeel gebruik gaan maken van de Stand Up Paddle boards. Dit zijn grote surfplanken waar je makkelijk op kan staan. Je beweegt jezelf voort met een grote peddel.

We zullen hierbij een mooie tour gaan maken door haven en wellicht als heel goed gaat dan gaan we naar het naast gelegen natuurpark ‘de Biesbosch’.

Naast het water hebben we ook een verschillende landactiviteiten die door de week aanbod komen. Hierbij kan je denken aan:
– Longboarden, een groot skateboard
– Skatey, het electrisch gemotoriseerde longboard
– De mega trampoline, waar we de verschillende tricks kunnen trainen
– Verschillende sport en spel spelen

En niet te vergeten kunnen we natuurlijk gebruik maken van alle andere faciliteiten van het park, zoals het binnen en buitenzwembad, de sportvelden, de buitenspeeltuin en het binnen speel paradijs.

Boek snel je vakantie bij ons!