DE WATERSPORTSCHOOL

Board Academy biedt een breed aanbod van watersporten in Dordrecht aan. Jij krijgt hierdoor de mogelijkheid om middels een professioneel team en het beste materiaal binnen de branche de watersport naar keuze snel onder de knie te krijgen.

Van wakeboarden tot funtubes en wakeskaten tot waterskiën. Wij nemen je mee het water op in onze eigen Mastercraft Prostar 205v. Deze boot helpt jou om een onvergetelijke activiteit op het water te kunnen beleven!

Interesse? Boek nu met 10% Last minute korting

VERBLIJF

Onze watersportschool is gevestigd op het vakantiepark ‘Resort de Biesbosch’ van Europarcs.

Wij hebben hier een prachtige vaste locatie, waarbij we uitkijken over het recreatiegedeelte van het park. In dit gedeelte bevindt zich ondermeer het buiten zwembad, multi-sport veld, buitenspeeltuin en de park supermarkt. Onze wakeboard boot heeft een vaste ligplaats in de naast gelegen jachthaven op maar een paar minuten lopen.

Tijdens de zomerkampen maken wij gebruik van de naast gelegen groepsgebouwen. Deze groepsgebouwen bieden per gebouw ruimte voor 14 kinderen en zijn erg lux ingericht. De kinderen slapen in twee-tallen in een lux ingerichte slaapkamer met ondermeer heerlijke boxprings en eigen badkamer. De gebouwen zijn voorzien van een grote keuken, grote eetkamer en een ruime woonkamer.

Per groepsgebouw hebben we een vaste groepsleider vanuit Board Academy, die het gehele kamp 24 uur bij de groep aanwezig is. (Als er in het gebouw meer dan 8 kinderen slapen dan zijn er altijd 2 groepsleiders aanwezig.)

BEGELEIDING

Board Academy heeft voor de Jobe Summercamps speciaal personeel aangetrokken. Wij maken gebruik van gediplmeerde instructeurs en begeleiders die de pedagogische kunnen en mogen dragen over een groep kinderen. Daarnaast hebben zij een geldige VOG.

Tijdens de Jobe Summercamps hebben wij de volgende personeels leden ingezet:
– Kamp – coordinator, deze is eindverantwoordelijk over het kamp en aanspreekpunt voor ouders.
– Groepsleiders, deze dragen de verantwoordelijkheid over de groep kinderen waarmee ze in het groepsgebouw slapen.
– Instructeurs, welke de verschillende activiteiten begeleiden zowel op als rondom het water.

Een uitdagende zomervakantie

ETEN EN DRINKEN

Het is zeer intensieve week en daarom hecht Board Academy erg veel waarde aan goede voeding. Er wordt gezorgd dat de kinderen goed eten en vooral ook voldoende drinken tijdens deze week.

Er wordt naast ontbijt, lunch en avondeten tussendoor fruit en andere gezonde snacks aangeboden. In de avond is er pas ruimte voor een zakje chips en beker frisdrank.
Elke dag zal er onderleiding van de groepsleiders gezamelijk een verse avondmaaltijd worden bereid. Hierbij komen de gebruikelijke avondmaaltijden naar voren, zoals;  Italiaanse pasta, rijstmaaltijd, wraps of taco’s en niet te vergeten de laatste avond een uitgebreide BBQ.

Mocht uw kind speciale eetwensen hebben of allergien, dan vernemen wij dit graag. Voor uw kind zullen wij dan een aparte maaltijd bereiden.

Je vakantie zo geregeld, schrijf je nu in!

KOSTEN 

Jobe summercamps        | €549,- per persoon. 

Board Academy biedt dit onvergetelijke zomerkamp voor kinderen aan op basis van “all inclusive”, dit houd in;

  • Verblijf in super-de-luxe surfhuis
  • Maaltijden
  • Professionele begeleiding en lessen
  • Alle activiteiten en materialen

WEKEN

Mei vakantie:
– Nog niet beschikbaar

Zomer vakantie:
– 15 juli t/m 19 juli 2019
– 22 juli t/m 26 juli 2019
– 29 juli t/m 2 augustus 2019
– 5 augustus t/m 9 augustus 2019
– 12 augustus t/m 16 augustus 2019
– 19 augustus t/m 23 augustus 2019

Boek snel je vakantie bij ons!